Για κάθε 1€ αγορών στα καταστήματα κερδίζετε 10 πόντους που πιστώνονται αυτόματα στον λογαριασμό σας. Συμπληρώνοντας 1000 πόντους κερδίζετε κουπόνι έκπτωσης 20% για επόμενη συναλλαγή σας, εντός 90 ημερών.
Επιπλέον πόντους συγκεντρώνετε:
o Κατά την εγγραφή σας
o Δώρο στα γενέθλιά σας
o Κάνοντας like σε δημοσιεύσεις μας στο facebook σε συγκεκριμένες περιόδους
o Από αποκλειστικές προσφορές για τα μέλη μας που επιτρέπουν τη συλλογή ακόμη περισσότερων πόντων.
Πώς συλλέγετε πόντους;
Απλώς αναφέροντας τον αριθμό του κινητού τηλεφώνου που δηλώσατε κατά την εγγραφή σας σε κάθε συναλλαγή σας στα καταστήματα INGLOT .

Μπορείτε να γίνετε μέλος με έναν από τους ακόλουθους δύο τρόπους:
Α) Μέσω της ιστοσελίδας www.INGLOT.gr/beautyrewards
Β) Μέσω των καταστημάτων INGLOT , όπου ισχύει το πρόγραμμα INGLOT BEAUTY REWARDS.
Α) Μέσω της ιστοσελίδας www.INGLOT.gr/beautyrewards
Συμπληρώστε τη φόρμα εγγραφής κάνοντας κλικ στο link: www.INGLOT.gr/beautyrewards.
Για να δείτε το προφίλ σας και να ενημερωθείτε για τους πόντους σας επιλέγετε «ΣΥΝΔΕΣΗ», καταχωρείτε τον αριθμό του τηλεφώνου σας και τον κωδικό εισόδου, ο οποίος σας έχει σταλεί με sms κατά την εγγραφή σας.
Β) Μέσω των καταστημάτων INGLOT
Επισκεφθείτε ένα κατάστημα INGLOT και ζητήστε να εγγραφείτε στο πρόγραμμα INGLOT BEAUTY REWARDS στο ταμείο, δίνοντας τα στοιχεία σας. Στη συνέχεια θα λάβετε με sms τον κωδικό εισόδου σας. Για να δείτε το προφίλ σας και να ενημερωθείτε για τους πόντους σας επιλέξτε «ΣΥΝΔΕΣΗ», συμπληρώστε τον αριθμό του τηλεφώνου που δηλώσατε κατά την εγγραφή σας και τον κωδικό σας. Χρησιμοποιώντας αυτό τον κωδικό θα μπορείτε να μπαίνετε στο προφίλ σας.

Η συμμετοχή στο πρόγραμμα επιβράβευσης INGLOT BEAUTY REWARDS παρέχεται εντελώς δωρεάν από την INGLOT.

Κάθε μέλος του προγράμματος INGLOT BEAUTY REWARDS είναι μοναδικό και έχει τη δυνατότητα να απολαμβάνει ιδιαίτερα προνόμια. Για τον λόγο αυτό δεν μπορείτε να διατηρείτε περισσότερους από έναν λογαριασμούς.

Ο λογαριασμός μέλους είναι προσωπικός και δεν μπορεί με κανέναν τρόπο να μεταβιβαστεί σε τρίτο πρόσωπο.

Ο λογαριασμός κάθε μέλους του προγράμματος INGLOT BEAUTY REWARDS είναι προσωπικός. Το γεγονός αυτό υποδηλώνει πως οι πόντοι πιστώνονται στον κάτοχό του και μόνο.

Έχετε τη δυνατότητα να κάνετε όσες αγορές την ημέρα θέλετε! Κάθε φορά που αγοράζετε πιστώνονται στο λογαριασμό σας οι αντίστοιχοι πόντοι. Εξαιρούνται οι συναλλαγές εξαργύρωσης της έκπτωσης 20% από την συλλογή πόντων.

Από τη στιγμή που θα εγγραφείτε επιτυχώς στο πρόγραμμα INGLOT BEAUTY REWARDS θα πρέπει να αναφέρετε τον αριθμό του κινητού που έχετε δηλώσει κατά την εγγραφή σας σε κάθε αγορά. Εξαιρούνται οι συναλλαγές εξαργύρωσης του κουπονιού έκπτωσης 20% από τη συλλογή πόντων.

Οι πόντοι εξαργυρώνονται ως εξής:
• Το μέλος θα πρέπει να έχει συγκεντρώσει 1.000 πόντους για να αποκτήσει το κουπόνι έκπτωσης 20% για επόμενη συναλλαγή του.
• Με την έκδοση του κουπονιού αφαιρούνται 1.000 πόντοι από το υπόλοιπο του μέλους.
• Το μέλος λαμβάνει sms που το ενημερώνει. Η επικοινωνία περιέχει και τον κωδικό του κουπονιού.
• Το κουπόνι μπορεί να εξαργυρωθεί σε επόμενη συναλλαγή εντός 90 ημερών από την έκδοσή του.

Σε περίπτωση απώλειας του κουπονιού δύναται να αποσταλεί στο μέλος ο αριθμός του κουπονιού. Μπορείτε να κάνετε αίτηση απώλειας κουπονιού σε οποιοδήποτε κατάστημα INGLOT φέρει την ένδειξη INGLOT BEAUTY REWARDS. Θα σας αποσταλεί ο αριθμός του κουπονιού μέσω sms στο κινητό σας. Η εταιρεία οφείλει να αποστείλει το κουπόνι μόνο εφόσον δεν έχει εξαργυρωθεί και δεν έχει λήξει. Η πληροφορία του κουπονιού δεν μπορεί να αποσταλεί σε αριθμό κινητού διαφορετικό από εκείνον με το οποίον είναι συνδεδεμένο το κουπόνι ή μέσω άλλου τρόπου επικοινωνίας, παρά μόνο με sms.

Εάν έχετε συγκεντρώσει λιγότερους από 1.000 πόντους, τότε οι πόντοι διατηρούνται για 2 χρόνια. Εάν μέσα σε αυτό το διάστημα δεν γίνει άλλη αγορά τότε ακυρώνονται, αφότου λάβετε πρώτα τρίμηνη ειδοποίηση. Όταν συμπληρώσετε τους 1.000 πόντους και σας αποδοθεί το κουπόνι έκπτωσης 20%, αφαιρούνται αυτόματα οι 1.000 πόντοι από τον λογαριασμό σας. Το κουπόνι έκπτωσης 20% μπορεί να εξαργυρωθεί εντός 90 ημερών από την ημερομηνία έκδοσής του.

Από τη στιγμή που θα ενεργοποιηθεί ο λογαριασμός σας γίνεστε αυτομάτως μέλος του προγράμματος INGLOT BEAUTY REWARDS. O λογαριασμός σας δεν έχει ημερομηνία λήξης, παρά μόνο εάν τεθεί εκτός ισχύος το πρόγραμμα.

Έχετε τη δυνατότητα να ενημερωθείτε για τους πόντους που έχετε συγκεντρώσει:
1. Μέσα από την ιστοσελίδα www.INGLOT.gr/beautyrewards και τον προσωπικό σας λογαριασμό.
2. Μέσω της τηλεφωνικής γραμμής εξυπηρέτησης μελών, στα ακόλουθα τηλέφωνα: για την Ελλάδα 211 106 3197, για την Κύπρο 223 18 539 (αστική χρέωση, Δευτέρα-Παρασκευή 09:00-17:00, εξαιρουμένων των επίσημων αργιών). 

Στην περίπτωση που επιθυμείτε να ακυρώσετε το λογαριασμό σας στο πρόγραμμα INGLOT BEAUTY REWARDS, θα πρέπει να αιτηθείτε τη διαγραφή σας επικοινωνώντας με τη γραμμή εξυπηρέτησης μελών: Για Ελλάδα 211 106 3197, για την Κύπρο 223 18 539 (αστική χρέωση, Δευτέρα-Παρασκευή 09:00-17:00, εξαιρουμένων των επίσημων αργιών).